Javascript is uitgeschakeld

Javascript dient ingeschakeld te worden om gebruik te maken van deze website. Ga naar http://www.enable-javascript.com/nl/ voor instructies hoe Javascript in te schakelen..

1 Jaar garantie
30 Dagen bedenktijd
Hoge waardering

Power voor onderweg

Tegenwoordig gebruiken wij onze smartphone en tablet de hele dag door om te internetten, Whatsappen, Facebooken en wat al niet meer. En of je nu een smartphone van Samsung, Apple, HTC of ander merk hebt, we maken allemaal wel eens mee dat ons toestel leeg raakt.

Met een Xiaomi Mi Power Bank externe batterij heb je kracht voor onderweg waardoor je niet meer met een leeg toestel komt te staan. Ideaal als je gaat backpacken, veel naar festivals gaat of als je gewoon niet meer met een leeg toestel wil komen te zitten.

Klein maar krachtig

Deze Xiaomi Mi Power Bank mag dan wel kleiner en compacter zijn dan de 10.400 mAh voorganger, de 10.000 mAh Xiaomi Mi Power Bank werkt efficiënter en kan daardoor evenveel bruikbare energie leveren.

Veilig en efficiënt

De Xiaomi Mi Power Bank externe batterij maakt gebruik van 9 protectielagen waaronder overbelasting van stroom, aansluitdetectie en temperatuur protectie. In combinatie met een efficiënte manier van stroomgebruik en hoge kwaliteit accu-cellen van Samsung en LG gaat er zo min mogelijk energie verloren. Hierdoor kan deze Xiaomi Mi Power Bank externe batterij wel 10% meer energie leveren dan andere conventionele en merkloze Power Banks.


Dit artikel is nog ruim op voorraad
Merk: Xiaomi
Productnummer: NDY-02-AN
Capaciteit: 10.000 mAh
Afmetingen: 91 x 60 x 22 mm
Gewicht: 207 gram
Input: Micro USB
Output: 2.1 Ampere USB
Chipset: Texas Instruments
Behuizing: Aluminium
Kleur: Zilver
Verpakking: Retail
In verpakking: Power Bank, USB - Micro USB kabel, handleiding (Chinees)
Er zijn geen beoordelingen over dit artikel.

Betaalmethoden
ideal.png

paypal.png

vooruitbetalen.png